Äntligen!!

Nu på eftermiddagen så vände Tuva på sig för första gången. Från rygg till mage. Det har varit på gång länge men nu äntligen fick vi se det. Jag vände tillbaka henne på mage och då vände hon sig om igen. Jag fick med på film men jag får inte filmen att fungera. Tyvärr =(
Men jag ska testa senare igen.

Faster

Tuvas faster kom upp i söndags och mös med oss. Åt kina mat och tittade på film och fick Tuva till att somna så här gott!! ♥

 

Tuvas första julklapp

Julen är ju alltid speciell!! Men denna julen va verkligen något extra.
Tuvas första ♥ 

   
Det va kul att se när hon öppnade den första julklappen.

 
En mössa var de!!

Knasig Jul

Denna jul blev inte riktigt som planerat. Faster Johanna kom inte hem fören på juldagen eftersom de var snöstorm på månda delar i USA. Så därför firade vi julafton på juldagen hemma hos Jonsson's. Lite amerikanskt - lite knas!! Det har blivit en hel del flängande mellan våra familjer så jag funderar på om vi ska vara här nästa år på juldagen så slipper vi det. Men annars har julen varit jätte bra. Tuvas första jul går inte att klaga på!! Massa julklappar och massa, massa snö ♥

God Jul

En riktigt GOD JUL Önskar Tuva med familj♥
God Jul önskar Tuva med familj

En heldag i Göteberg.

Allt har klaffat kanon idag med tanke på att vi måste anpassa oss efter Tuva. (Hennes mat & sov klocka) Hon har varit en pärla och sussat gott i vagnen nästan hela tiden som vi var på Liseberg.

 Så idag fick vi handlat dom sista klapparna. Ätit stark men god pizza på pizza hut. Druckit varm choklad, köpt smaksatt kaffe, kollat på ishow och spelat på hjulen på Liseberg men MÅNGA andra i snön. Hade det inte snöat så mycke och farfars bilarna inte varit sönder så hade allt varit perfekt.

Tack Tuvas farmor & farfar för en mysig kväll!!  

     
 

   

Liseberg

Då åker snart bilen mot GBG. På schemat finns:

  • Handla sista julklapparna
  • Gå till Liseberg med farmor & farfar

De blir roligt!

Jul mys!!

      

 Då var granen klädd, klapparna inslagna och julgruppen på bordet. Nu är de mys!!

Snäll tjej.

Hon är helt otrolig vår lilla Tuva. Efter att jag kom hem från jobbet så tog vi tag och började julstäda. Å där ligger hon på sitt täcke i vardagsrummet och bara finner sig i de. Tittar lite på sina händer, gör massa konstiga ljud, försöker ta tag i fötterna och snirklar gärna blicken bort mot tvn. Helt otroligt!!

Vi han med allt. Städa, svabba, äta, ta in granen, klä granen och slå in massa julklappar. Lägger ut bilder imorn. Men nu ska jag krypa in hos mina älsklingar som redan har somnat i sängen ♥  

Himla skit!!!

De är snöstorm i många delar av USA så faster Johannas flyg är inställt =(
Där sprack vår härliga söndag.

Imorn kommer du....äntligen!!

Ja, då har de gått 4 månader sen Tuvas faster åkte tillbaka till L.A. Som vi har längtat <3. Nu är de bara några timmar kvar. Då ska vi göra som traditionen säger: äta kinan och titta på film men vi ska också klä granen å slå in de sista julklapparna. Hoppas hon kommer gilla de.

Men just nu sitter jag och väntar på Tuvas moster. Hon ska komma hit och mysa med oss till kvällen. (
Andreas är inte hemma)Vi ska äta massa godis och slå in lite julklappar. Det är ju några stycken och de tar tid!! Å kanske, kanske att vi ska baka lite julgodis. Dom där rocky roads verkar vara väldigt goda =) 

Tempo

Idag är de mycket som ska hinnas med annars spricker vårt schema här innan jul. Det ska städas här hemma innan jag lämnar Tuva hos farmor för att sticka iväg å jobba några timmar. Sen tillbaka å äta hos mina svärföräldrar (som alltid gör god mat) sen hem fort och städa igen, slå in lite julklappar innan mina föräldrar kommer imorn (så dom inte ser va dom ska få) och så ska jag hinna gosa lite med min sötaste Tuva.
Nu är de JALLA JALLA som gäller!!!

Min bästaste Tuva!!

Varför ska just jag blogga?

Ja, varför ska jag blogga?  
Jo, det är så att jag har fått världens sötaste, godaste, bästaste lilla dotter.  En liten Tuva.  Och det är så att några familjemedlemar bor ganska långt bort och jag vill att dom ska kunna se vad vi gör här hemma på dagarna och på så sätt känna sig mer dalaktiga i Tuvas liv. Men denna blogg ska också vara till för familjemedlemar och vänner som bor nära :)
Jag hoppas att många kommer följa Tuvas framsteg i livet.

RSS 2.0