Helt otroligt....

...det är bara 5 dagar kvar!! Börjar kanske få lite förlossnings-nerver.

Förra veckan träffade jag tre stycken småttingar som va mellan 1-2 veckor gamla och jag kan bara inte komma ihåg att Tuva har varit så liten. Jag var tvungen att sätta mig framför datorn och kolla igenom dom första bilderna på henne. Så mycket bilder! En sådan liten goding ♥  



Nu är jag nyfiken på den i magen!!

Massa Inspiraton!!

Jag och min arbetskamrat Cicci ska vara med på bröllopsmässan som äger rum här i stenungsund den 22 oktober. Ska bli jätte roligt att få använda "hjärnkontoret" igen och försöka få inspirationen att flöda.
Nu har jag suttit och kollat massa bilder på styleroom och google för att få lite idér till borden. Det finns så mycket fint!!

Härlig dukning! Dom har verkligen fått till den perfekta formen på blommorna!! Detta är så mycket VÅR de bara kan bli!! Den rununkeln är otroligt vacker!

Här ser man vad färg kan göra!! Färgen ger otroligt mycket att de inte behövs så mycket blommor och annat på borden. Älskar dessa färger ihop


Varför inte lägga gräs på bordet? Super häftig idé!!

 

Enkelt men mycket mysigt till nyår. Känns lite Kirchsteiger över detta ;)

 

Hög dukning i vitt, vitt, vitt och super läckert!!

 


Ska sätta mig och fortsätta söka efter härliga uppsättningar och nej ingen bebis ännu och jag känner ingenting heller. Den vill helt enkelt vänta ;-)

Snart....!!!

Nu är det bara en vecka kvar till "do date" och vi går bara och väntar på vårt lilla tillskott ♥
Undrar nu hur den ser ut och vad det är för kön, helt enkelt vem det är? SÅÅ nyfiken ;-)

Det är lite jobbigare denna gången när jag inte har Andreas hemma hela tiden och att vi har Tuva som ska lämnas bort direkt när de börjar. Jag har packat en liten väska till mig men får nog packa en liten väska till Tuva också som får stå redo vid dörren. Den får gärna vänta till imorn för inatt har vi ingen bil hemma heller. Är alltid något med vår kära bil. Tur för den att jag älskar den på alla andra sätt!!



Första gången!!


Blev riktigt bra får jag säga!! Det ser ut som ett proffs har sytt in dragkedjan men de gjorde jag helt sjläv ;-)



De va lite jobbigare att sy i detta tyget som va
tjockare men de gick.
Köpte tyget i min nya favvo affär
Stoff & Stil.
Tycker man om tyger så ska man åka dit. Det finns hur mycket som helst och de ligger i färgordning!!!

Nu ska jag ta på mig ordentligt med regnkläder och hämta Tuva. De va kanske inte riktigt sådan här Höst jag ville ha. Jag vill kunna sitta på utsidan i solen med kaffe eller te i handen och tidningen lantliv i knät och bara njuta av det sista lugnet medan Tuva är på förskolan.
Men man får göra de bästa av situationen, soffan funkar också ganska så bra ;-)

Pomp de Lux

Ska på "Pomp de Lux" party den 22 september om inte bebisen har kommit ut än. Dom har helt sjuk söta kläder ;)
De är bara att gå in och titta!!

http://www.pompdelux.se/katalog

lördags skit!!

Börjar bli trött på att de alltid är något som ska strula. När vi nu "nästan" har fixat kranen i badrummet som gått sönder så händer det något med tvättmaskinen. Den bara står å blinkar. Jag har i allafall fått tömt ur allt vatten som va i men jag får inte stängt av den. Andreas är inte hemma så jag släpper detta tills han kommer hem. Han får fixa de ;-)
Jag tror jag slänger mig i soffan och tittar på Pippi med Tuva och kanske somnar en stund. Sen blir de lite youtube också.... Lite gå lördags musik att gå och plocka lite till ;-)





vecka 36 tror ja...

Då är det bara 4 veckor kvar tills bebis nr. 2 ska komma. Ska ärligt säga att den får gärna komma nu!! Börjar bli lite trött på att ha en mage ivägen. Tuva har fortfarande inte riktigt fattat att magen växer ;) Är därför lite jobbigt när hon ska sitta i knät när vi äter eller om vi sitter i soffan och myser, då ska hon sitta PÅ magen.

Vi ska ta och börja förbereda lite idag i alla fall. Ta fram spjälsängen, hårdliften till vagnen och bilbarnstolen från vinden. Kan vara skönt att ha det färdigt den dagen bebisen bestämmer sig för att komma ut.

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan det är dags att hämta Tuva på förskolan igen.
sova  sova  sova!!!
RSS 2.0