Pizza !!

När man fyller år får man bestämma maten i detta huset. Sambon har beställt hemmagjord pizza. Det är bara för mig att sätta igång så den är färdig när han kommer hem från sin träning. Ska erkänna att de va ett tag sen vi åt de nu så det ska bli väldigt gott!!
En kall öl till kan han vara värd ♥

grattis pappa Andreas !

Här kommer en STOR Grattis kram till pappa Andreas från Tuva & Alvin ♥ !!



Grattis på födelsedagen Älskling ♥

Lite kul

20111116657_2 (MMS)

Satt i lördags när jag var själv och kolla vad min telefon hade för kul funktioner. Man kunde göra massa kul med bilderna.

Min prinsessa !!

Hon tar musten ur en samtidigt så är hon världens goaste ♥ !!



Inte lätt...

Vi ska sätta in en bild i tidningen hade vi tänkt med båda barnen men det är inte lätt att få dom båda att se okej ut samtidigt. Antingen så gråter den ena eller den andra! Eller så tittar inte Tuva in i kameran men när hon gör de så sätter hon handen typ för Alvins ansikte!! Eller så blir bilden för mörk!! Jag får försöka igen så vi snart kan få med en bild på dom i tidningen.

Mina Sötnosar!!!

ge bort är kul!!

Idag medans Tuva varit på dagis så har vi haft goa Lotta och söta Linn på besök ♥ !! Jätte mysigt !! Samtidigt fick vi lånat ut och gett bort lite av Tuvas kläder till Linn. De va kul att ge bort kläder och jag hoppas att de ska passa?!!

Nu sitter vi och väntar på pappa Andreas som skulle jobba över lite idag. Saknar honom alla tre!!

Göken

Mamma hörde av sig tidigt imorse och frågade om Göken? Eftersom Andreas skulle till Skövde och spela så var det inte något svårt val direkt. Det var bara att packa in barnen i bilen och åka. Även om jag var helt bestämd med att inte handla något så blev det lite så prylar! Och det mesta till Tuva ;-)

Nu har vi fått jätte god mat och efterrätt hos Andreas föräldrar. Jag känner mig sådär perfekt mätt och lördagstrött. Det ska bli väldigt gott att snart få slänga sig i sängen och mysa med min lilla familj ;-)

God Natt !!

Ingen mera sjukstuga!!

Tiden bara rinner iväg. Hjälp!! De är redan två timmar sen jag lämnade Tuva på förskolan och jag hade tänkt att städa, städa, städa!!!!  Nu ska det bli rent i vart ända hörn. Ingen mera sjukstuga här inte!! Nu ska jag bara få lilleman att somna och sen på med musik så jag kommer igång.

Efter feber & frossa i helgen och fortsatt...

20111114649 (MMS)

Efter feber & frossa i helgen och fortsatt feber för mig så blir de en mys dag hemma idag med mina småttingar.

Vill inte försvinna

Förkyldningen sitter i för lilleman. Det måste vara jobbigt för sådana bebisar, det är ju så små gångar i näsan!!
Jag tycker så synd om han,
mitt lilla !!

Ikea!!!

Nu är vi trötta på att bara plocka upp efter Tuva hela tiden så nu ska vi åka in till IKEA och skaffa sådana där stop så hon inte får upp skåpen!! Hon ska med farmor & farfar på kalas sen och då ska vi passa på att åka in och sen också försöka stätta upp dom när vi kommer hem.

Ha en fortsatt bra söndag!!

morgon mys

20111102638 (MMS)

Såhär ser det ut hos oss på morgonen när klockan ringer. Vi mojsar oss!!!!

Sjuk lilleman

20111101637 (MMS)

Vi har en liten förkyld pojk här hemma! Det har varit två jobbiga nätter men jag hoppas att han kommer sova bättre inatt och att jag kommer få lite sömn för de behövs!!

RSS 2.0