Ny vecka och helt friska!!

Hoppas de förblir så också!!

Förra veckan var jobbig. Första hade Tuva magsjuka på lördagen, sen fick jag de på tisdagen och efter det spydde Tuva igen på torsdag natt.
Reslutatet: Bytt sängkläder 3 gånger och gick ner 4kg på 1½ dag. Vill inte ha magsjuka igen!! Men att Adde har klarat sig är helt otroligt.
Hoppas nu att Magsjukan är över för denna gången på förskolan.


Lediga dagen är här och vi har jätte mysigt!! Jag blir på gott humör också när de är så fint väder så när Tuva vaknar ska vi gå ut en stund.

Jag ska på Interfloras insperations kväll med mina arbetskamrater idag också men innan dess ska jag passa på att gå runt på Torp och kanske shoppa lite. Lönen har ju faktiskt kommit ;)

Ha de så gott!! Kram

Vår lilla tjej kommer bli ekonom! Har fått...

dsc00009 (MMS)

Vår lilla tjej kommer bli ekonom! Har fått min gamla spargris och lärt sig stoppa i pengar i den :-)

fin present!!

Lite bakis och väldigt seg idag men det är de värt!!

Jag fick när jag fyllde av våra kompisar Lotta & Markus en spa dag på blue water tillsammans med Andreas och dom två. Vi hade de jätte skönt. Sol och kyla gjorde att det va jätte gott att sitta i varma källarn och njuta på utsidan. Spenderade hela eftermiddagen på blue water och sen hamnade vi hemma hos dom för lite Italiensk buffe. Tack för en grym dag med er igår!! Puss på er ♥

Ni som inte varit på Blue water ännu...Palla er dit!! Det är jätte fint.

bra och dåligt

Genomskinlig napp



bra - Älskar att se hennes leende genom den ♥

dåligt - hittar den aldrig i sängen och speciellt inte på nätterna!!

Tuva fick en bobby bar i 1 års present. De...

dsc00005 (MMS)

Tuva fick en bobby bar i 1 års present. Den har hon kommit på är jätte rolig just nu. Hon är go när hon kör runt och även backar med den :-)

Love

Älskar dagar när de inte är något planerat. Inget jobb, ingen innebandy och inge blåvitt!! Utan tid att spendera hela dagen tillsammans med familjen. Vi gick på en promenad till Jonas & Sahra på lite fika och nu har vi hamnat hos farmor & farfar för att få lite middag.


Passade på att plocka ut lite bilder från i sommras från deras dator.
Min lilla Sessa!!

ÅÅÅååå...!!

Jag var och hämtade Tuva på förskolan idag för första gången!! De kommer ja göra fler gånger. När hon såg mig så bara hon skrek och sprang mot mig med armarna högt ♥ och krama mig!!
Tänk att Adde får uppleva de varje dag. De skulle jag också vilja göra fast då kanske de inte blir samma grej?!
Jag har längtat hela veckan på att få hämta henne och se hur hon reagerar. Kan säga att de gjorde hela min eftermiddag och även kväll!! Jag har klarat mig utan Adde ;) ha ha

snabb en!!

Jag hade precis lagt i mat till Adde i en burk när jag hör Lollos lur ringa. Hon hade glömt den här och när jag lägger på DÅ märker jag att Tuva vält ner matburken från bänken, sitter på huk och äter från golvet!! Konstigt att jag inte hörde hur den ramla ner eller att jag inte såg de. Jag säger bara "de går så fort" och de är något som jag säger minst 10 gånger om dagen!!
Kanske ska sluta me de ;)

Videoklipp

Detta är till JJ och alla andra släktingar till Tuva som vill se henne. '
Här sparkar hon boll. De ska börjas i tid!!

tisdag = mysdag

Jag är ledsen men jag jobbar ganska mycke just nu och därför blir de inte så mycket tagna  bilder på min lilla skrutt. Utan bilder - inge kul att blogga. Tuva slängde ju också ner min mobil i toan så nu funkar inte mitt minneskort så jag kan inte ta kort på den heller. Håller på att kolla ut en ny lur. Lutar åt nya NOKIAN. Jätte snygg och grym kamera på den också.



Idag är de tisdag och de betyder mysdag för mig & Tuva. Ska snart gå ner och laga lunch till Adde. Efter lunchen åker vi ner till torget för lite fika med Gita. tänkte också kolla lite närmare på NOKIAN i telebutiken.

Kram kram
RSS 2.0