trötter

20120326925 (MMS)

De finns massa olika platser i hemmet att somna på och matten är en av dom ;-)

Fick stanna vid en lekplats igår på vägen ...

20120321919 (MMS)

Fick stanna vid en lekplats igår på vägen hem från förskolan. De resulterade till att Alvin gungade för förstå gången :-)! Storasyster fick putta fart.

Går fort!!

20120320914 (MMS)

Alldeles nyss så låg han på filten, men nu är han på upptäcktsfärd.

lite ensamt

det är tur att mannen i huset kommer hem imorn för de börjar bli lite ensamt. även om han inte kommer vara människa fören nästa vecka kanske! tur ändå att jag har mina godingar!!

gått okej

Den mjölkfria ersättningen smakar "päck" men Alvin har i alla fall fått i sig lite grann. Tillsammans med den mjölkfria gröten och lite fryst bröstmjölk så kunde jag gå på tjejmiddag igår med mina goa arbetskamrater samtidigt som Lollo kämpade på här hemma. 

Tack Lollo ♥  

;-)

20120315894 (MMS)

Båda barnen sover, sambon är i Österrike, Alvin verkar få behålla ersättningen och jag har myst ner mig i soffan!! Men jag kopplar nog bort criminal minds och sätter på något lättsammare så jag kan somna sen ,-)

Ska diskuteras!

Ja, de är svaret från igår. Nästa vecka träffas Bvc sköterskan, en dietist och en barnläkare och då ska dom diskutera om vi ska gå vidare med Alvin och ta prover osv. Jag vill ju helst gärna ha ett svar idag, typ NU vad det är med mitt lilla ♥. Egentligen hoppas jag ju bara att han är lite känslig just nu och inte mjölkallergisk.

Jag ska i alla fall snart åka ut till Ödsmål och hämta en mjölkfri ersättning och testa på Alvin idag. Hoppas att hans lilla mage klarar av den!!

Allergi?

Tycker lite synd om Alvin just nu då vi inte riktigt vet vad det är som gjort att han spyr. Ska ner till BVC imorn och förhoppningsvis få lite svar. Kan de vara laktos? Komjölk? glurten? eller är han bara lite överkänslig? Vi får se vad hon säger imorn.

Dansa är kul!!

Fredag kväll, Adde är och spelar innebendy och jag & Tuva har rockat loss till "Amazing"!!




Gissar på att vi gör samma sak imorgon vid denna tiden ♥

Tomten har kommit tidigt iår. Men den är f...

20120305883 (MMS)

Tomten har kommit tidigt iår. Men den är fortfarande väldigt trött Sen i julas :-)

mys

20120303877 (MMS)

Morbror på besök såhär en lördag. Det är mys de :-)

RSS 2.0