förskolan...!!

Tuva började på förskolan förra veckan och inskolningen går jättebra. Idag lämnade Adde henne kl. 8.00 & hämtade henne kl. 14. Allt hade gått bra fast att vi tabbade oss imorse ;)
Vi bär alltid in Tuva till oss en stund när hon vaknar så vi får mysa lite innan morgon ruschen. Vi gjorde samma idag bara det att snutten låg kvar i vår säng när vi gick upp och vi satte på en tvätt med våra sängkläder för att den skulle hinna gå en stund innan Adde skulle komma hem igen. CHI...fick vi!!! När jag letade som en idiot för att hitta snutten inna vi skulle gå förstod båda att den hade hamnat med i tvätten. De va bara att stänga av tvättmaskinen, plocka ur snutten och vrida ur den. Som tur va fanns de torkskåp på förskolan så den hann torka innan tuvisens middags nap.

Detta är andra dagen på förskolan och kortet är taget i början av målartimmen ;) Hon hade visst varit helt gul i ansiktet och i håret. Mitt lilla ♥ !!

?

Ska de va såhär?  

Jobba 100%, komma hem kl. 19, ställa sig å laga mat, nattning kl. 20 och efter det orkar jag ingenting. Inte ens att sitta framför datorn som är väldigt lätt att göra annars. Så, sorry gott folk för att jag varit så dålig på att skriva. Ska bättra mig.

Kramar

vilket brudpar!!

Är lite trött idag och har lite ont i fötterna ;) men vad gör de när man fick vara med och dela all glädje och kärlek på Maria & Christians bröllop!! ♥

Nu ska jag slänga mig på soffan och äta godis & dricka cola!! Så ska jag förhoppningsvis lägga in bilder också på brudparet lite senare.

Beställt!!!

Nu äntligen är tavlorna beställda. Kommer förhoppningvis nästa vecka. 3-5 arbetsdagar tog de att det skulle ta!! Längtar tills dom kommer upp på väggen.

Nu ska jag passa på att stryka medans Tuva sover & innan vi ska hämta A på jobbet igen. Har lite grann att förbereda inför imorn. Stryka As tjortor, raka mina ber, noppra ögonbrynen, sätta på lösnaglar och fila till dom så de ser naturliga ut!!! VIKTIGT!! och packa Tuvas lilla övernattningsbag. Vet inte om ja kommer hinna skriva något imorn. Hoppas de men annars får ni ha en jätte bra helg!!

Kramar

mer & mer för varje dag!!

Tuvisen är SÅ duktig. Nu går hon nästan hela tiden. De är bara några få gånger om dagen som hon inte orkar ställa sig upp och då kryper hon istället.

Å fort går de med!!

Sommarbilder


Midsommar med Lotta

På Hawaii första gången men de va inte tillräckligt varmt i vattnet för Tuva.


Ett charmtroll på sitt bästa Humör!!!


Kommit på att de är roligare att stå i lära-gå vagnen än att gå bakom.


HELT HELT utslagen!! Gick inte att väcka henne.


Gillar sin Pippi...



...och hon har blivit kramig.

 

åka av...

Idag ska vi träffa min arbetskamrat Cicci och efter det åker vi till Stora Höga för att träffa Proppen ;) Ska bli kul att se Cicci och magen. De är ju inte så många dagar kvar till den beräknade tiden. Den är nog stor ;) Och de ska bli gott med lunch proppen. Himla gott att bli bjuden på!!!

Jag har tömt kameran också eftersom vi ska på bröllop till helgen så jag kommer lägga upp massa bilder senare idag så jj blir glad.

Hörs sen!!

Tjejkväll - de é mys

Anderas va på IFK igår eftermiddag så jag & Tuva va hemma själva!! De va jätte mysigt ♥  Saknar att vara mammaledig och få spendera tid med min älsklings bebis. Men denna veckan har jag semester och Andreas jobbar så jag och Tuva ska mysa massor innan hon börjar på förskolan nästa vecka.
Men igår så lekte vi, gosa, jaga myror, duscha och somna tillsammans i soffan!! De va mys!!!
   

Här jagar vi myran. Den blev nästan uppäten ;)



Här va vi helt slut fast Tuva somnade mycke fortare än mig.


Va tar tiden vägen? Hon föddes ju nyss!!

Nu har vi fått tillbaka vår älskling. :-) ...

dsc00754 (MMS)

Nu har vi fått tillbaka vår älskling. :-) men vi va inte så intressanta! Hon grejar och är i hela huset!

Nu äntligen...

...ska de bli ordning på vårt vardagsrum. Ingela håller nu på och fixar till några av dom bilderna vi tog hos henne så de ska snart framkallas. Men vi var inte riktigt överens här hemma om vi skulle beställa tavlorna i svart/vitt eller i färg. Men de blir nog färg för vi skulle behöva mer färg i vardagsrummet så de lyser upp eftersom soffan är svart.

Men jag vill ha tavlorna NU!!!!

Stackars Tuva...

...hon får flänga runt hela tiden. Till mormor & morfar sen vara hemma med oss några dagar, sen till farmor & farfar, sen hem till oss, sen tillbaka till mormor & morfar och där kommer hon nu vara tills på fredag. Men jag tror bara att de är bra för henne att få vara borta för de kommer nog vara lättare för henne när hon nu ska börja på förskola om två veckor. Om inte så är det lättare för oss att lämna henne eftersom vi är vana vid dethär lagret.

Saknar henne redan!! Min lilla Tuvis♥

Tack alla!!!

Nu är de ju redan snart 1 vecka sedan jag hade mitt kalas men jag vill ändå säga till alla: Tack för erat goa sällskap och alla fina presenter. Det är många som har tackat men jag vill säga att de är sällskapet som gör festen!!! ♥ Tack än en gång för en grym kväll/natt!! ;-)

Kram på er alla!!! ♥

P.s är de någon mer än Lollo som har bilder från den kvällen får ni göra mejla dom via FB!!! d.s

Tankarna rullar...

Tänker massa nu på min vän.
Va stark!! Allt kommer gå bra!

RSS 2.0