moster bus

Alltid lika kul att få besök av Moster Lollo. Hon hittar alltid på massa bus. Idag hamnade Tuva i hennes leksakskorg.



Igår hittade jag en häftig funktion på kameran.  det ska se ut som stumfilm.


Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll !!

Moster har kommit hit och busar med Tuva s...

dsc00633 (MMS)

Moster har kommit hit och busar med Tuva som vanligt. Kommer lägga upp film lite senare. Så ni får kika in till kvällen igen!

jag asså...

Igår började jag skräpa ner i hallen och jag är fortfarande inte färdig. Lite typiskt mig, jag ska bara.... göra lite andra saker samtidigt. Typ gå in på FB, blogga lite, kolla andras bloggar och dagliga dosen av blocket. Men snart är jag färdig här på datorn och ska fortsätta där nere ;)
                                                         

                                                              Jag är hopplös!!

Nu rensas det. Ut med alla vinterkläder, i...

dsc00631 (MMS)

Nu rensas det. Ut med alla vinterkläder, in med alla sommarkläder. Och jag har en hjälpande hand :-)!!

Våren ger en sug!!

Det är något speciellt när våren kommer. Man blir glad, vill ut, det spritter i hela kroppen och man får ett fruktansvärt köpsug!! Va precis inne på min vänn Maria's blogg. Hon hade raddat upp massa vill ha saker. Det var sååå mycket fina grejer!! Men nu har jag och Andreas börjat som vi gjorde förra året. En köpa lista och en to do lista. Som vanligt kommer vi få stryka lite saker som vi inte kommer att ha råd med eller inte hinna med. Men det är lite det som är grejen också. Tänk om vi hade haft råd med allt iår, då hade vi ju inte haft något att göra nästa år. Och då pratar vi trädgården nu asså!! Vår TRÄDGÅRD!!

idag...

...ja, det är ju inte något kanon väder så jag & Tuvisen tar en förmiddag med tvätt och städ. Sen till eftermiddagen kanske de blir att åka och titta på grill. Det är ett måste nu till vår och sommaren!!

Nu är vi och hälsar på annica å axel på de...

dsc00630 (MMS)

Nu är vi och hälsar på annica å axel på deras bygge. Här har vi fått kaffe å bulle! BULLEN va jätte god. Hhmmm.....

Då var Tuva nyklippt! Har fått pasch igen...

dsc00625 (MMS)

Då var Tuva nyklippt! Har fått pasch igen och hon blev jättefin!

God morgon! Nu ligger vi i sängen. Myser, ...

dsc00621 (MMS)

God morgon! Nu ligger vi i sängen. Myser, tittar på nyhetsmorgon och håller vi på att vakna till liv. Älskar dessa monar :-)

Har fått hem min klänning som jag beställd...

dsc00619 (MMS)

Har fått hem min klänning som jag beställde på forever 21. Den satt perfekt!

kul kul..

Om några timmar ska vi upp till Sabina & Tobbe och äta tre rätters, dricka mycket vin & ha väldigt trevligt med dom andra i vår föräldragrupp (utan barn). Vi bestämde detta för typ tre månader sen och nu är vi där. Tiden går så fort!! Kul, kul,kul ska de bli !!!!

                                                          Ha en bra kväll!!

Då var det dags igen.

Andreas arbetsvecka är slut medans min börjar imorn. Så från och med denna vecka fram till midsommar veckan ska jag jobba fredagar & lördagar medans Andreas är pappaledig varje fredag.
Det ska bli jätte skoj att få jobba igen och jag vet att dom kommer ha det bra här hemma också!!
Men jag kommer sakna dom ;) Speciellt en men jag säger inte vem det är!!

Sitter nu i bilen å väntar på Andreas ska ...

dsc00616 (MMS)

Sitter nu i bilen å väntar på Andreas ska sluta och Tuva somna riktigt hårt med munnen vid öppen. SÅ SÖT! Hon sitter väldigt bra i sin nya stol!

till mig!!

Då var det deklarerat. Skönt att det är gjort så nu kan ja släppa det.

Var på me&i träff nu ikväll och hade bestämt mig för att inte handla något. Men självklart är det alltid något man fastnar för. Det blev ett par halv långa svarta mysbyxor till MIG!! Det var väldigt länge sen jag köpte något till mig själv så det var på tiden ;) 

God natt alla !!

Nu går det undan! Ena stunden är hon i bad...

dsc00615 (MMS)

Nu går det undan! Ena stunden är hon i badrummet, ena stunden är hon vid trappan och nu hittade jag henne när hon hade ställt sig upp tog några steg runt bordet.:-)

Ny klipptid! Tuvas faster har klagat på at...

dsc00614 (MMS)

Ny klipptid! Tuvas faster har klagat på att hon är så långhårt, "u måste klippa ho". Vi fick tid på måndag. Nu försvinner hennes goa lockar!

spontant besök

Igår hade vi besök här hemma av Emma & Vincent. Det är ganska kul att titta på när Vincent springer runt och Tuva försöker krypa efter men hinner inte med.
Var ute länge på baksidan och lekte i sandlådan fast att det inte riktigt var någon större värme även om solen var framme.

Här har dom båda preis vaknat och äter majskrokar.

Kul med spontant besök!!

helgen i kort

Detta är helgen i en kort version.


Tittar på när vi äter vår fredagsmat.


Tror det är en tjej som också vill ha!!


Busar lite när hon tror att vi inte ser.
"Jag skruvar upp värmen lite vetja"


En moster som fyllde år i lördags och blev hyllad av 80 personer på jubileums festen.


Kul att träffas och prata gamla minnen och dansa med kompisarna.


Igår hade vi födelsedags middag för Lollo med familjen. Tog en promenad ner till Båtevik. Så detta är prämier åket i sulkyn.

I båtevik tittade vi på dom fina blåsipporna. Efter det åkte vi hem tillen glad Andreas som hade varit inne i stan och tittat på blåvitt.

Det var vår helg det!!

härligt

En sån go morgon. Vi sov ända till halv 10!! Nu ska vi upp och käka frukost, sen har vi lite måsten att göra innan vi kan sätta oss på altanen. Sen till eftermiddagen kommer jag lägga upp lite bilder som är tagna i helgen.

Nu ska vi ut i solen!!

25års fest

Vilken kväll det var igår!! Jätte kul att träffa gamla åkare igen även om vi inte va så många. Men de blev mycket gott snack, ganska mycket vin och dans till fötterna inte bar en längre ;) Riktigt roligt och det ska vi absolut göra med alla gamla åkare igen.

Ska snart gå och lägga mig i sängen. Är ganska trött!!
Tack alla för igår!!

Fredag idag

Tjoho !!
Vi har en jätte go dag Tuva & jag en så länge. Varit på kyrkans öppna förskola och sjungt & fikat. Har precis ätit lite lunch, tittat på Tuva på youtube och ska dra ut filten på altanen nu så vi kommer ut en stund. Molnen ser ut att försvinna mer & mer.

Så ser Tuva ut när hon tittar på sig själv på datan !!

Ha en go fredag!!

ny vagn

Hade tänkt att köpa en ny vagn som är lite mer som en sulky. Lite lättare att ta med sig helt enkelt. Har två modeller som jag tittar på men har väldig besluts ångest!!


Detta ä en britax. Är lite billigare men klarar bara barn upp till 15 kilo och det känns som min unge kan vara där ganska snart om hon ska fortsätta i den tackt hon gör.


Detta är då en city mini och klarar en vikt på 22,5 kilo. Det är en ganska stor skillnad.

Vilken tror ni på? Vill gärna ha förslag!!

bissar

Jag ser fyra gaddar som är på gång uppe!
Fyra STORA gaddar!!

spännande!!

Om en stund ska vi gå ner och titta på Kyrkenorums förskola. Ska se om den är något att ha. Fast det är nog enbart den förskolan som jag skulle kunna tänka mig eftersom Andreas jobbar väldigt nära, hans föräldrar bor precis bredvid och vi har inte råd att köpa en bil till!!! Tråkigt bara att jag vet att det är helt omöjligt att få plats där just nu. Men hon kanske kan komma in nästa år så det är ju värt att gå och titta!!

Hoppa ni får en bra dag i solen ;)

griniga lilla...

....nä, jag får inte vara sån. Men det var faktiskt lite tråkigt att Tuva var grinig och ville inte vara ute och ville inte somna om inte jag låg bredvid henne i soffan, just när det var som goas ute idag!! Men det är så det är och efter hon hade sovit så var hon samma gamla Tuva igen!! På språng!!
Måste börja tänka på vad som kan vara farligt här hemma nu!!

         


Kolla dom små tårna som sticker fram !!

Tack för titten ;)

bloglovin

Gått med i bloglovin och ni kan följa bloggen därifrån också.

Följ min blogg med bloglovin

härlig helg !!

jag har varit jätte dåligt på att uppdatera, jag vet!! Jag som hade lovat Tuvas farmor & farfar att lägga upp massa bilder nu när dom är i New York. Men hela helgen har iaf varit jätte bra. Vi har plockar fram möblerna till altanen och utnyttjat den till max!! Tuva och jag var ute och lekte på altan i tre timmar i fredags. Super skönt!! 







Super duper !!  Om det blir fint imorn så blir det lek och majskrokar på altan imorn med !!

bus

Nu är jag och Tuva i Kungälv och hälsar på moster Lollo. Hon bara busar & busar med Tuva !!
Här har vi andra bildbeviset på att Tuva har börjat krypa och det går med fart!!


Nu ska vi gå och luncha!! Ha en bra dag!!

leka sandlåda

Ska snart bege oss ner till Emma & Vincent i kyrkenorum och leka i sandlådan. Men Tuva ligger fortfarande och sover så jag har lite tid över för mig själv och då hamnar jag självklart framför datan ;)

Jag har skrivit klart CV men ska bara göra någon ändring. Det är lite jobbigt att jag inte sparade just den sidan på datorn så nu får jag skriva om allt. Men det ska nog gå fort.

Nu ska vi ut i den friska luften !!

lite bilder från Påsk helgen





Nere hos familjen i västhuset på Påskafton.


På uppvisning i Rönnängs ishall. En nostalgikväll.

söka jobb

Har fått nys om ett jobb som jag ska söka. Sitter nu och skriver ett CV och personligt brev. Själva CV är inte så svårt att skriva men därimot det personliga brevet!! Hur ska man beskriva sig själv när inte ens min sambo kan det?! Det bästa kanske är att fråga sina nuvarande arbetskamrater.

Ska jobba på nu så det blir färdigt !!

Första bildbeviset

Här kryper min lilla bebis!!

Glader påsker

Denna helgen har varit super. Mycket jobb, goa middagar, gott vin, härligt sällskap, lite sena kvällar och nu gott väder. Ska nu ta på oss och spatsera ner å hämta bilen hos familjen i växthuset som bjöd på en go kväll igår.

Idag blir det soffan med chips, cola & film !!

krypa!!

Vi var hemma hos Andreas föräldrar igår och åt middag. Sen lät vi Tuva ligga kvar så vi skulle få lite sovmorgon. Vi sov till 11!! Men nu ringde farmor och sa att Tuva har börjat krypa!! Jag tyckte att hon tog några steg igår innan vi åkte ner på middagen men va inte riktigt säker. Nu är jag det. Hon har börjat krypa !!!!

Vår lilla söta, goa Tuva!! Här har hon dragit sig bakåt.

RSS 2.0