bada

Tuva och jag var i sundahallen igår och badade för första gången med familjen Fossum och moster var också med och tittade på. Tror att Tuva gillade det så vi kommer göra det fler gånger.



Efter badet körde vi raka vägen till Linhäcklan och Hurra på mobror som fyllde 20år
 
och hjälpte till med allt inför hans kalas.
 
Tuva gillade min gamla stol med tyvärr så har ratten åkt av. Och när hon äter så hugger hon efter skeden så hälften av maten hamnar utanför munnen :)
Mammas sötnos !!

pottery barn

Tuvas faster J.J har visat min en grymt bra hemsida med jätte fina barn saker. Möbler, sängar, sängkläder, leksaker + mycket, mycket annat.
Potterybarnkids.com
Jag hittade bla. detta som jag skulle vilja ha i Tuvas rum!!
  
En rosa och en grön fotöj och sen bokstäver till tuvas namn.

Tyvärr så fraktar dom inte till Sverige med jag har ju faster J.J som ska åka tillbaka till L.A om en vecka och sen komma hem till Sverige igen till sommarn. Jag håller på och fjäskar för fullt !! Jag MÅSTE bara ha dom fotöljerna. Dom är så söta.

Tuvas alla kläder

Jag har precis plockat undan alla Tuvas små kläder. Det var jätte jobbigt och de kändes i hjärtat. Den finna bodyn jag köpte direkt efter vi lämnat Näl. (Andreas fick svänga in på överby). Den fina overallen hon fick av mina arbetskamrater som jag gärna hade velat att den skulle passa henne ALLTID, Hello Kitty tischan som hon inte får över huvet längre och alla andra fina kläder som hon fått som hon växt ur på nolltid.
De är nu jag fattar att tiden går så himla fort !!

duuu...luuuungn.....

...har jag och Johanna hakat upp oss på. Mest Johanna. Hade inte hon sagt något så hade jag inte tänkt på de. Vi har som ni märker tittat på alla Johan Falk filmerna igen, eller jag har tittat på dom igen. Johanna hade inte sätt dom innan. Om vi ska åka till allum imorn så kommer ju vi gå varann på nerverna. För jag vet att börjar hon så kommer jag också... duu,,,luugnnnn !!

Så idag har vi inte gjort mycket. Bara varit inne och myst, tittat på Falk, tvättat och så badade Tuva för en stund sen. Nu ska vi bara bädda alla sängar så blir de att gå och lägga sig och mysa i sängen med Tuva innan hon somnar.
De är mys ♥

barnkalas

Är egentligen lite stressad för att kunna sitta här men så länge Tuva sover så känner jag att det är okej. Vi ska snart åka på vårt första barnkalas till Olivia som fyllde 1år förra veckan. Det ska bli jätte skoj. Efter det har jag lite presenter att fixa så jag ska nog kunna fylla denna dagen också med aktiviteter !! 

ny klippt

Nu har vi varit och klippt Tuva för första gången. 5½ månad gammal. Det var lite klurit. Hon fick sitta i mitt knä och så fick mormor uppehålla henne framför eller bakom mig. Det syns inte så mycket, mest där bak men Catrin klippte en hel del. Så nu har min lilla prinsessa en liten pasch friss ♥
       

Sen åkte vi hem till mormor & morfar och hade lite fredagmys med dom. Åt god mat och Tuva badade med moster i badkaret för att försöka få bort allt hår.

Tittut !!

shopping shopping

Ja, det blev en hel del kläder igår till tuva. Fyra body's, två jeans, en jeans klänning, hängsläbyxor i jeans, ett par beigea prasserbyxor, sockar och hårklämmor. Vad köpte jag till mig själv? Jo, en almanacka och en tröja. Man lägger verkligen alla pengar på lilla skruttan.

   
Jag gillar dom bodysarna som finns på Lindex. tag 3 betala för 2, så är de bra kvalisort också!! Nu kommer hon va fin när vi ska gå på vårt första barnkalas på måndag!!


Här har vi ätit lunch och Tuva skojar lite med farmor.

Är jätte nöjd med gårdagen och tack för de trevliga sällskapet.

Em

i Konståkning går nu i Tallinn och konstigt nog så är jag inte speciellt intresserad. Det borde jag kanske vara men när korta programmet i paråkningen gick på tvn igår så zappa jag förbi det. Jag såg bara de tyska paret. Skulle kunna tänka mig att se herrarna men jag har inte ens koll på när de tävlar.
SÅ intresserad är jag. 

ny vecka...

...och den är fullproppad med things to do !!

Vi har haft två goa dagar med faster. varit ute och gått, bakat bullar, tittat på film och skrattat mycke.

Imorgon är det dags att träffa mammorna och barnen igen från föräldragruppen. Det var ett tag sen nu så de ska bli jätte kul och se hur mycket barnen har växt. Jag tar med mig bullar. Det är nog min tur nu =)

Efter det kommer förhoppningsvis två vänner hit för lite fika och massa prat. Ser fram emot att träffa er också.

På onsdag ska jag & Tuva åka med farmor & faster till frölunda torg. Har hört att de blivit mycket större och bättre efter ombyggnationerna. och vi måste köpa massa kläder till Tuva. Hon har nästan växt ur allt.

På torsdag kommer goa Soffe propp hit. De är på tiden att vi träffas. Tur att du tar tag i det!! Då blir de också fika med massa prat.

och

på fredag ska Tuva klippas. Får inte glömma kameran!! Det ska dokumenterars.

lördag med mys

Lördags förmiddagen har börjar bra. Andreas gick upp tidigt för att jobba men kom hem med frukost kl.10 =) En fin överaskning. Nu ska vi snart börja ta på oss och åka ner till sundahallen och kolla på lite innebandy. Efter det fortsätter vi ner till familjen i växthuset för lite lördags mys ♥

Hoppas ni också får en bra lördag med mycke mys !!

titta va duktig hon är

Tuva har börjat att sitta jätte stadigt. Hon har ju kunnat sitta ett tag men inte såhär bra. Jag har börjat lägga lite kuddar runt henne när hon sitter på filten på golvet och sitter hon länge utan något gnäll.

Så här söt kan man vara med moster mössa på sig.

Ha en mysig fredag allihop !!

kvalitetstid

Andreas har åkt för att träna och Tuva sover. Det är detta som kalas för kvalitetstid, oh då hamnar jag här, framför datorn. Hur dum får jag vara. De är ju nu som jag ska hinna med en massa. Sätta på tvätt, vika ihop tvätt, plocka ur diskmaskinen å ner med den skitiga disken och göra ordning köket.
Men nä, jag orkar inte det idag. Jag säger som Pippi:
Jag gör det en annan dag.

då var de bestämt

Nästa lördag ska vi åka in och titta på Snabba Cash och Lollo ska vara barnvakt. Nu har hon tjatat ett tag så....varsågod Lollo!!

http://www.youtube.com/watch?v=rfUZ6RhR3xw

bullar

Mmmm...så goda dom blev och fina också. Inte illa för att vara första gången. Men en plåt va inne lite för länge. Hade ingen plats för dom när de skulle tas ut så den blev kvar lite, lite för länge. Men bullar ska jag göra mer gånger. Riktigt roligt =)
  

Synd att inte doften går genom datorn för de doftar skit gött!!

morgonen

Efter att Andreas och jag pratat om hur Tuva och jag spenderar morgonen så gick det upp för mig hur bra vi har det. Man säger att morgonstund har guld i mun och de stämmer verkligen. Tuva brukar vakna vid 7 tiden, sen ammar jag henne och hon somnar om bredvid mig i sängen. När klockan är ca 9 så vaknar jag av hennes joller. Varje morgon !! Då ligger hon där och pratar och kollar på sina händer. När hon ser att jag vaknat så tittar hon på mig och skiner upp som en sol. Då kommer det bredaste leendet på hela dagen :-) Sen sträcker hon sig mot mig och börjar känna på mitt ansikte.
Det finns inget bättre än att känna hennes små fingrar åka upp å ner på mina kinder ♥


Ha en kanon dag! Det ska vi ha och baka bullar för första gången.

första tanden...

...är på väg. Det är den som delvis har spökat under den senaste veckan tillsammans med sputan. Stoppar man in fingret så känner man den jätte tydligt. Hoppas bara att hon inte kommer vara såhär grinig när dom andra tänderna kommer. Vi är liksom inte riktigt vana med att Tuva är grinig.
Men mellan alla griniga stunder kan hon skina upp sähär !!

vad gör jag för fel

Nu har jag öppnat ett konto på youtube för att kunna lägga in videoklipp på bloggen men jag får de inte till att fungera. jag kan inte lägga till min blogg på min sida. kan någon beskriva för mig hur jag ska göra??

bilder

Jag har en bild på Tuvisen som är så grymt fin som jag måste lägga upp igen. Hon har precis fått sin första julklapp här. En mössa.


Och här va vi ute och åkte pulka för första gången med nya overallen och mössan.


Och dessa handmålade muggar gav Tuva till Andreas familj i julklapp. Alla är personliga.
Det var nog bästa julklappen tror vi.
  


rgjncgn ny b k pooo

9 jkhhkooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii     bbbbbbbbbbbbb hhj mmmmmmmmmmmmmmmmmm                    


Tuva 100108

de är synd om min lilla stackare

Jag tror jag håller på att bli mjäkig. Det är inte mitt sätt att vara, utan mer Andreas. Men jag känner nu när Tuva är sjuk att jag blir mer och mer mjäkig. Jag vill ha henne nära mig hela tiden, vill att hon ska somna i mitt knä, vill att hon ska ligga å mysa med mig i soffan och gillar inte att lägga henne i sin säng länge. Jag får skuldkänslor ner jag går därifrån. Jag vill ha henne bredvid mig hela tiden!! Min bebis!!

Sjukling

Febern är nästan borta men hon har blivit dunder förkyld istället. Det lät som hon knappt kunde andas när jag tog upp henne imorse. Lite läskigt när de är första gången. De blir en soffdag för oss idag med.

Feber

Det är första gången jag har sätt Tuva så här trött & hängig. Hon har feber den lilla stackarn. Vi var och tog spruta igår och jag tror att det är därför. Hon har bara legat i soffan hela dagen och sovit nästan hela tiden. Så idag har verkligen varit en soffdag. Hoppas hon blir bättre imorn så vi kan ta oss ut en stund.  

Grym kväll

Det blev en riktigt bra kväll igår. 89ers vann derbyt mot Marstrand och de gjorde ju att Andreas var på bra humör :)


Och så här snyggt hade jag fixat lagom tills han kom hem.
Så firar man en grym 6 årsdag !!

trettondagsafton....vilken afton !!

Mina föräldrar firar 25 årig bröllopsdag. 
Grattis till er ♥
 

♥ Och vi två har varit tillsammans i 6 år ♥

Jag vet

Jag vet vad som är felet men det kommer nog ta några dagar innan de går att se bilderna igen.

Kallt

Imorn sägs det att fjärrvärmen(värmen och vattnet)ska stängas av i Hallerna och Strandnorum mellan kl. 8-16. Jag och Tuvisen som brukar sova länge på dagarna får nog ställa klockan så vi kommer upp så vi kan fly hemifrån. Och komma hem igen lagom att huset har värmts upp igen.

Bild problem

Är de någon som kan se bilderna som jag lagt upp?

Kalas

Min farmor fyller 75 år imorn och idag ska vi fira henne på en Resturang i Aröd med hela familjen. Barn, barnbarn och barnbarns barn. Får börja göra iordnng oss nu så vi hinner till kl. 14. 

♥ Grattis Farmor ♥ 

Gott Nytt År

Då är det den andre januari och vi är fortfarande sega efter nyårsafton. Tack alla vänner för en jätte rolig kväll/natt. Vi är grymma♥
Riktigt god mat, bra raketer, mycke bubbel, roligt wii(
som vi tjejer va grymma på) och bra dans där in på småtimmarna. De är inte ofta vi dansar bugg :) men bra är vi!!

Tack än en gång för en kul kväll !!

RSS 2.0