En rikigt go helg!!!!

Vad slapp jag e...... Jobbar mycket och har inte riktigt haft tid för datorn.

Midsommar var i alla fall bra. Alla som vet vad jag har för jobb vet förhoppningsvis att det är mycke att göra till midsommar. Så jag har varit ganska stressad eftersom jag ville vara hemma på midsommarafton också och vi blev ju några stycken här. Va kanske inte riktigt meningen men kul va de ;)

Men en sådan midsommardag vi tjejer hade. Det va den bästa på länge. Tycker vi ska göra de till en tradition. Vi spenderade eftermiddagen på Blue water, drag champange, rose, sola och bada. Riktig lyx. Sen på kvällen åt vi nere på bryggan och dansade på baden tills de stängde ;)  De va tur att vi va barnlediga på morgonen efter!!

Blue Water va riktigt fint och det rekomenderas!!!!

Tripp till Bäckebol...

...och en tvättmaskin äntligen inhandlad!! Håller på att installera den och efteråt ska den gå många gånger idag. Här ska det tvättas!!!!!!

vår lediga dag

Det är så härligt att vakna av att Tuva ropar & vill upp och att jag vet att vi är lediga så jag bara kan hämta in henne till vår säng och förhoppningsvis somna om. När jag kommer in till hennes rum står hon i sängen och bara ler och sträcker upp armarna. Min goa älskling!!

Idag ska vi ut på vägarna med Mormor. Åka till KGC & köpa växter till min mormors grav, hälsa på Mammas faster och kanske säga hej till min nya chef.

Sen kanske det blir go middag med gott sällskap till kvällen. Det hoppas jag på!!

Men innan att ska jag och Tuva ut och dammsuga bilen. Börjar med det tråkiga.

Ha en bra dag!!

Tuva och jag fick med oss farfar ner till ...

dsc00718 (MMS)

Tuva och jag fick med oss farfar ner till biltvätten. Farfar tvättar, vi tittar på! :-)

tuvis

Klockan ringde 6.15. De va längesen jag gick upp såhär tidigt. Tuva lämnade vi bort igår redan till Farmor, Farfar och faster så jag slipper allt stress med packande in & ut i bilen. Men jag saknar min Tuvis!!! Tur att jag ska vara hemma imorn med henne ♥ och på torsdag.  Ska åka nu men jag har inte alls lust att åka ner till stan och hamna i köerna. Usch...därför hamnade jag framför datorn istället ;)

                  Vi ses ikväll Tuvisen. Mamma längtar !!

Tuvas tavlor

Dom gick fort att göra, det var roligt, enkelt och dom torkade fort!!

Måste snart åka till göken och köpa mer tavlor!!

Jag va lite pyssel sugen nu ikväll så jag ...

dsc00711 (MMS)

Jag va lite pyssel sugen nu ikväll så jag satte mig och gjorde denna tavlan. Ska göra en likadan med Tuvas födelsedatum på. Man ser inte så bra på bilden men den blev jätte fin och det är riktigt roligt. :-)

en bra dag!!

Igår och idag har jag haft fullt upp i butiken. Har flyttat runt nästan alla bord och skyltat om. Så himla roligt. Skulle kunna göra det jämt!! Längtar nu redan tills nästa måndag för att se vad det är som blivit sålt!!

Ni som har vägarna förbi Kungälv, sväng in och kolla in butiken ;)

Man blir så glad!!

Fredag idag...och jobb dag för mig. Men det är alltid lika kul att komma hem på fredagar för Tuva blir så himla glad. Hon bara slänger sig från Andreas till mig eller kommer krypande i rasande fart. Jag blir bara så glad och varm i hela kroppen ;) Min älskling ♥

God morgon. Nu ska vi gå upp och jag har f...

dsc00708 (MMS)

God morgon. Nu ska vi gå upp och jag har försökt att väcka Tuva lite snällt men det är en trött liten tjej jag har idag. Hon ignonera mig och vände sig om igen. Nu har hon somnat såhär!

full rulle

Lediga idag och då packar jag och Tuva hela bilen full och åker ut till Rönnäng. Ska träffa Annica med några andra mammor och barn. Sen ska vi hjälpa mormor med all mat till Lollos student imorn. Det är full rulle ;)

RSS 2.0