Vår stora tjej!!

image (MMS)

Det har redan gått ett år sen Tuva tog kort på förskolan. De är ju helt galet va mycket dom små liven växer. Vår lilla tjej har blivit stor!!

Himla öron...

I tisdags var vi tillbaka på Mölndal för att kolla hörseln på vänster örat. De va riktigt bökigt!! Tre barn fick gå före och dom fick grön lampa jätte fort. De va lite frustrerande. Men tillslut så somnade Alvin riktigt och slutade snarka & göra massa andra konstiga ljud. Då blev de grön lampa!!

Det va likadant med Tuva så lite förberedda va vi. Skönt i alla fall att de är gjort!!

Alvin !!

20111023622 (MMS)

Han ska heta Alvin.

helt slut!!

Va roligt det var igår, men nu är jag helt slut. Vilken tur jag hade att Alvin va så lugn och sov nästan hela kvällen i vagnen!!
Dukningarna var uppskattade, maten var super god och alla var på riktigt gott humör ;-)  Kul att de va så många som testade att dansa vals och att tjejerna var så galna när brudbuketterna kastas att dom slängde sig på golvet efter dom. Det kunde nog inte bli en bättre kväll. Super kul att få vara med men nästa år kanske ja bara går på mässan istället!!

Bilder kommer men Ingela Vågsund kommer lägga ut massa bilder på hennes hemsida och dom är ju självklart klasser bättre än mina ;-)

Myser !!

Det är så skönt att vara hemma!!

Jätte kul att se Tuvas reaktion måste jag säga men det har gått bättre än förväntat. Några små slag mot han har de blivit, hon ska bli bärd när jag bär han och lite allmänt avis är hon men jag trodde faktiskt att de skulle vara värre. Det ska sägas att hon kan vara riktigt gosig mot han också och det berömmer vi henne för. Hon gillar att krama & ligga väldigt nära han och hon smeker han jätte fint på hjässan. Igår var vi ute på en liten promenad och då körde hon vagnen och tittade in ibland bakom filten för att se om han låg kvar. Mycket gulligt!! 

Hon visar mycket syskonkärlek ♥

Imorgon ska vi få komma hem! Till ett ny s...

20111013609 (MMS)

Imorgon ska vi få komma hem! Till ett ny städat hem har Andreas lovat:-) Vad jag längtar.

Texten hade inte velat åka med. Tidigt imo...

Texten hade inte velat åka med. Tidigt imorse fick vi en liten pojke. 50cm lång och väger 3640g. Tuva har asså blivit storasyster! Jätte häftigt ;)

Texten hade inte velat åka med. Tidigt imo...

Texten hade inte velat åka med. Tidigt imorse fick vi en liten pojke. 50cm lång och väger 3640g. Tuva har asså blivit storasyster! Jätte häftigt ;)

SMS-inlägg

20111012598_1 (MMS)

Nu har vi....

...börjar skratta åt detta och tar de lite med ro. De känns ju som att ungen har de bra i magen ;-)  Både Jag & Andreas sover bättre på nätterna och är mer avslappnade. (8 dagar över tiden nu) Fast de är klart att man vill ju gärna ha den här nu, ligga & gosa & lukta på den. Bebisar luktar så otroligt gott ♥

Nähä...inget inatt heller?!

Då får vi ta och hitta på något roligt idag. Ska åka ut till jobbet och sen till Göken för att försöka få tag på massa kul till bröllopsmässan. Lika bra att göra de eftersom bebisen inte vill komma ut!!

Ha en bra dag!!!

Detta kan väl inte vara normalt?

Första barnet får man 2 dagar förtidigt med men den andra har man nu gått över med 6 dagar!!! Det börjar bli lite jobbigt och framför allt så tänker jag mer & mer på förlossningen, hur den kommer bli?!

Tuva har sovit hos mormor & morfar inatt så jag ska ut och hämta henne men innan de så ska vi ut på en lång och rask promenad ;)

3 dagar över!!

Varför vill den inte komma ut?? Så himla gott kan de väl inte vara att ligga i magen och knö?! Det finns ju ingen plats!!

Fast just nu känner jag att den kan lika gärna vänta till på lördag så kan jag gå med på mötet imorgon gällande bröllopsmässan och kunna se på Andreas Innebandy match imorgon kväll. 
Men, bara för att jag tycker detta kommer den ju komma inatt ;)  Skulle inte förvåna mig.

Nu ska jag tappa upp ett bad, sätta på lite lugn musik och drömma mig bort en stund innan Tuva ska hämtas.

Bröllopsmässa

Har precis haft min arbetskamrat Cicci här och vi har planerat massa inför bröllopsmässan.
Det kommer bli skit bra och så himla roligt. Nu får inte ungen komma innan fredag ;-) för då ska vi på möte gällande mässan. Kolla lokalen och hur stora borden är. Helt enkelt checka läget och få upp ögonen för hur bra detta kan bli ♥ !! 

Så himla kul !!!

Inte idag heller....

.... precis så tänker både jag och Andreas när klockan ringer på morgonen. Visst kan värkarna dra igår när som helst på dygnet men störst chans är de ju på kvällar och nätter (tror båda)!!

Så nä, inte idag heller!!

3 oktober

Jag känner mig som en barbiedocka. En sån barbiedocka som någon lekt och dragit så mycket i benen med att dom snart ska gå av!!! AJ!! AJ!! AJ!!

gamla klipp

Tittade på massa olika klipp på Tuva och hon har ett sånt gott skratt.



Jag kan titta på detta om & om igen!! ;-)
RSS 2.0