Längtar nu!!

Andreas har varit i london sen i lördags och nu tycker jag faktiskt de är tråkigt utan han här hemma. Tur att han kommer hem till kvällen. Min telefon har varit urladdad så jag har inte pratat med han, men jag hoppas dom har haft en rolig tripp trots förlusten igår. Tänk bara att få vara på plats, se arenan och känna av stämningen precis innan avspark. De är nog mäktigt. Men de ska bli skönt att få hem han igen ;-)


Vimpel

De va ju super lätt detta och massa kul samtidigt!!



Jag vill ha en symaskin!!!!

styleroom

Tycker att det är himla kul att vara inne på den sidan och få massa insperation så nu har jag startat ett konto där. Kommer lägga ut bilder från vårat hus nu när vi har gjort om lite.
Följ mig gärna där!!

Sista semesterveckan...

...och vi har ett gott tempo här hemma. Målat delar av trappan som redan va sliten, byggt ihop en skänk och slipat & oljat matsalsbordet. Imorgon tar jag ledigt från allt slit och åker med mamma & Reene till Ullared. Ska bli väldigt roligt att få handla lite.

Ska bli kul att se vad som har åkt ner i kundvagnen när ja kommer hem ;)

2 åring!!

I Söndags var den stora dagen. Det är faktiskt helt sjukt hur fort tiden går. Det är bara två månader kvar tills nästa plutt ska komma Å inte en enda magbild har man tagit. De är lite dåligt av oss. Men tillbaka till Tuva som fick mycket, mycket uppmärksamhet ♥ men de ska man ju få när man fyller år!!



Hon fick prinsessklänning, barnvagn, pool, bambi, potta, Herr Nilsson, Lilla gubben och en massa pippi filmer ♥
"Nu är de pippi för hela slanten"
Vi hade sen ett födelsedagsbarn som slocknade vid 23.30 tiden. Hon tog vara på hela dagen ;)

En riktig tjejdag!!

Anderas åkte till Båstad tidigt imorse på innebandy turnering och då passade Tuva & jag på att ha en riktig tjejdag. Först besökte vi mitt jobb, hälsade på tjejerna och gjorde mig skuldfri. Fast jag gick därifrån med en liten skuld ;) Man kan ju inte åka till en blomsteraffär utan att handla blommor!!


Sen åkte vi till Två Fröknar i Rotviksbro. Det är en inredningsbutik med mycket prylar, lite kläder och även fika. Mitt första besök där och de var Jätte mysigt!!



Sen åkte vi till Göken. Fikade lite och shoppade lite!!

Tuva fick åka i vagnen och de gick bra "nästan" hela tiden.


Köpte lite fina tyger. Ska försöka mig på att sy vimplar till Tuvas rum.
Får se hur de blir ;)
RSS 2.0