mys lördag....

En helt ledig lördag idag med mina älsklingar. Inget jobb och ingen innebandy. Så får gärna alla lördagar se ut!!

Vi kommer sätta oss i bilen om en stund och se vad den hamnar. Hade tänkt att titta in hos folk som vi inte träffat på länge och fika en stund.

Ha en jätte go lördag i regnet allihop!! Kram

Det tog 4 veckor!!

Wabbat för första gången idag. Det tog ändå 4 veckor innan Tuva blev sjuk. Jag trodde hon skulle bli sjuk typ efter en vecka. Ganska strongt. Nu är hon inte jätte sjuk. Hon är ganska snuvig och har hostat en hel del inatt men de känns ändå helt rätt att vara hemma med henne några dagar. Ska ju försöka att inte smitta andra barn.

Jag läste i en tidning häromdagen att man inte ska ha dåligt samvete till sina arbetskamrater. Istället ska man ta vara på den tiden som man är hemma med sitt sjuka barn. Titta på film tillsammans, läsa böcker tillsammans, lägga pussel och till & med sova en stund eller iaf vila en stund tillsammas. Känna lite extra närhet en kort tid för tyvärr går tiden så himla fort och snart är småbarns tiden borta.

min finaste!!!

Här är hon!!

nytt nytt

Är lite sugan på att göra om hemma och har lite ideér men de är inte alltid de lättaste att få med Andreas på detta. Tänkte att jag skulle börja framföra mina planer efter lite god middag ge han en öl och sen bara tjata om det tills han går med på de. Får se om de funkar.

Nu ska ja googla efter något gott recept på pastagratäng och sen lägga in några öl i kylen!

Lite självisk måste man få lov att vara

De har varit en ganska jobbig vecka med mycket jobb och de märktes idag. Tuva har sovit hos farmor & farfar så imorse väntade jag med att ringa så jag skulle få slänga mig i soffan en stund. De har gjort susen. Va gott de är att ta på sig dom fulaste myskläderna man har och lägga sig och zappa. Borde göra de oftare. Nu ska jag berätta att jag har fått hem min dotter så de är fullt ös här hemma igen och jag är inte så utvilad längre ;) Men vad gör de när man har världens goaste dotter?!

Va är de som händer?

På bara en vecka så har 4 ungdomar misst sitt liv. Två på Orust i fredags natt och två idag i centrala Stenungsund. De händer så mycket på en och samna gång i vårt lilla samhälle. Kan inte allt bara vara frid & förd??




Vill ägna en tanke till ungdomarnas familjer & vänner!!

Morgon pigga och färdiga att åka till förs...

dsc00765 (MMS)

Morgon pigga och färdiga att åka till förskolan. Mitt lilla bustroll trivs jätte bra där.

Massa Grattis!!!

Jag har gått och väntat i 1½ vecka på att de ska pipa på min telefon. De har inte gjort de än men jag vet att mina vänner Cicci och Annica har fått barn. Kan ha hänt på samma dag, jag vet inte riktigt än. Men ett JÄTTE, JÄTTE stort grattis till er båda ♥

Kramar

Ha lite tålamod!!

De är inte jag som filmat utan Moster Lollo men ni får böja lite på huvet!
 Tuva är ändå go ;)

bildbevis

Vill bara visa att Tuva har en gång varit liten ;)  Nu tjatar jag igen om att tiden går så himla fort men tyvärr så gör den ju de. Men alla åldrar (månader i detta fall) har sin charm ♥!!
Vill också visa här att håret har ändrats en hel del. De har blivit mycket ljusare, längre och Tuvisen har fått fall i de också. Tror att de skiljer 9 månader mellan korten.


 
                                     Pappa & Mammas matvrak!!

RSS 2.0